Professionele chauffeur incl. verhuiswagen voor €65,- per uur inclusief BTW

Verhuizen is een zeer lang, vermoeiend proces en er komt veel bij kijken. Bij ABC Den Hartog Verhuizingen zorgen wij er voor dat uw kostbare tijd zo veel mogelijk wordt bespaard en u zo min mogelijk stress ervaart. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een snelle en heelhuidse aankomst van al uw meubels en machines. Wij staan voor u klaar bij elke verhuizing van particuliere verhuizingen tot bedrijfsverhuizingen. Verhuizen doet u niet iedere dag, maar u kunt het wel goed doen!

Verhuizingen van alle maten met ABC Den Hartog

Het vervoeren van uw meubilair en machines is een van de meest belangrijke processen tijdens een verhuizing. Om ervoor te zorgen dat deze geen schade oplopen is het van belang dat de rit vlekkeloos en efficiënt verloopt. ABC Den Hartog Verhuizingen is een professioneel bedrijf dat kenmerkend is voor kwaliteit en vertrouwen van het hoogste kaliber. Wij werken exclusief met chauffeurs met veel ervaring, zo zijn onze chauffeurs ook allen in bezit van het verhuiswagen B rijbewijs. Samen met onze verhuizers voeren zij met elkaar per jaar meer dan 1000 succesvolle verhuizingen uit.

Uw chauffeur met verhuiswagen staat klaar!

Het inhuren van een chauffeur is ideaal wanneer u uw verhuizing zelf wilt regelen, maar niet beschikt over een verhuiswagen en een vakbekwame chauffeur. Onze chauffeurs zorgen voor de meest efficiënte en veilige inrichting van uw inboedel binnen de verhuiswagen en helpen u uiteraard bij het laden en lossen. Voor €65,- per uur (inclusief btw met een minimaal van 2 uur) kunt u oproep doen op een van onze gecertificeerde verhuiswagen chauffeurs. Dit bedrag wordt berekend vanaf het moment dat de chauffeur vertrekt tot aan uw bestemming. Daarnaast betaalt u binnen een straal van 20KM geen reiskosten! Buiten de regio vragen wij €0,59 per kilometer.

Neem contact op voor uw verhuizing

Wilt u meer weten over onze chauffeurs of een oproep doen? Neem dan contact met ons op per e-mail info@abcverhuizingen.nl of van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur op telefoonnummer 078 6515250. De verhuiswagens zijn 7 dagen per week beschikbaar (reserveringstermijn van 24 uur).