Piano of vleugel verhuizen

ABC den Hartog Verhuizingen is dé specialist in piano verhuizingen van Dordrecht, Rotterdam en Breda. Een piano of vleugel verhuizen vereist de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Om beschadigingen aan uw kwetsbare piano of vleugel te voorkomen zorgt ABC den Hartog Verhuizingen voor een schokdempende verpakking. Daarnaast beschikken wij over modern verhuismaterieel. Ook verhuizing van of naar een etage behoort tot de mogelijkheden.

Piano verhuizingen

Specialist in piano verhuizingen

Onze erkende verhuizers hebben jarenlange ervaring op het gebied van piano verhuizingen. Wij verhuizen onder meer piano’s en vleugels voor particulieren, scholen, muziekscholen en pianowinkels. ABC den Verhuizingen is gevestigd in Dordrecht, maar veel van onze klanten komen uit omringende plaatsten als Rotterdam en Breda. Wij verhuizen door heel Nederland. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

Professioneel materieel

 

Voor het verhuizen van uw piano of vleugel beschikt ABC den Hartog Verhuizingen over professionele verpakkingsmaterialen. Waar nodig maken wij gebruik van een verhuislift of takelwagen. Verder beschikken wij over een modern wagenpark bestaande uit diverse soorten verhuiswagens. Wij bieden al onze klanten een professionele service voor een bijzonder lage prijs.

Al het werk uit handen

Naast het verhuizen van uw piano of vleugel verzorgt ABC den Hartog Verhuizingen ook complete verhuizingen voor particulieren, instellingen en bedrijven. Wij zijn in staat om elke verhuizing van A tot Z uit handen te nemen. Onze verhuizers pakken uw spullen bijvoorbeeld in en uit. Ook demonteren en monteren wij in een handomdraai uw (bedrijfs)meubilair. Desgewenst leveren wij uw oude woning of pand bezemschoon op.

Opslagruimte piano of vleugel

Ook als u opslagruimte zoekt voor uw piano of vleugel bent u bij ABC den Hartog Verhuizingen aan het juiste adres. Wij bieden opslagruimte voor zowel korte als langere periodes. Onze opslagruimte is verwarmd en vochtvrij. Uw piano wordt opgeslagen in een compleet afgesloten box. Uiteraard beschikt onze opslagruimte over een geavanceerd alarmsysteem dat in direct contact staat met de politie.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Piano3-768x1024.jpg

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor de verhuizing van uw piano of vleugel? Neem dan contact op met ABC den Hartog Verhuizingen in Dordrecht. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 078 6515250 of per e-mail info@abcverhuizingen.nl. Uiteraard kunt u ook met eventuele vragen bij ons terecht.