Verhuislift huren

Het verhuizen van grote en zware materialen, zoals meubelstukken, is niet makkelijk. Sommige van deze meubels kunt u wellicht demonteren en op de plek van bestemming weer opnieuw in elkaar zetten, maar bij andere meubelen is dat niet mogelijk. Wanneer u niet op de begane grond maar op een etage woont, biedt een andere diensten. Hieronder vertellen we meer over ons overige aanbod.


Wilt u een verhuislift huren in Breda of in Rotterdam, dan loont het om ook eens buiten de stad te zoeken. In Dordrecht bijvoorbeeld, waar ABC Den Hartog Verhuizingen uw adres is voor goedkoop verhuislift verhuur. Een verhuislift huren in Dordrecht betekent ook profiteren van onze 
verhuislift de oplossing. Onze verhuisliften reiken tot maar liefst de 13e etage!! En zijn ideaal wanneer er bijvoorbeeld geen gewone lift in uw gebouw is of deze niet groot genoeg is.
 

Verhuislift met machinist

Bent u er niet zeker van of u uw goederen zonder beschadigingen vanaf een etage kunt verhuizen? Natuurlijk is er ook een machinst bij om de verhuislift te besturen. Wij hebben verschillende mobiele verhuisliften voor u beschikbaar en helpen u graag de juiste keuze te maken. Voor kleinere klussen is het overigens ook mogelijk om de verhuisliften per uur te huren.

De grootste zorg voor uw materiaal

Als verhuisbedrijf zijn wij uw partner voor méér dan alleen maar een ladderlift huren. Met jarenlange ervaring in particuliere en bedrijfs-verhuizingen denken wij actief mee over de beste oplossing voor elk vraagstuk. Ook als het om opslag gaat, zijn wij u graag van  dienst. Andere services die wij leveren zijn als volgt:
  • dagtransporten en koerierswerkzaamheden
  • demontage- en montageservice
  • bezemschoon opleveren
  • in- en uitpakservice
Omdat wij zoveel mogelijk mensen van dienst willen zijn, hanteren wij prettig lage prijzen. Hier behoort dus ook goedkope verhuislift verhuur bij. Zo’n lift is niet alleen ideaal voor het verticaal vervoeren van zware meubelen, maar ook voor bijvoorbeeld dakbedekkingsmateriaal. Let wel op dat een verhuislift niet voor personenvervoer bedoeld is. Uiteraard beantwoorden wij graag de vragen die u over dit type lift heeft.

Offerte aanvragen?

Vraag een offerte aan! Meer weten of benieuwd wat onze prijzen precies zijn?
Wij beantwoorden graag uw vragen en stellen met plezier een offerte op maat op. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag op nummer 078-6515250 of e-mail naar info@abcverhuizingen.nl.