HBS service | Boedelruimingen en bezemschoon opleveren


HBS serviceIndien u een woning gaat verlaten of deze leeg moet opleveren, dan kan ABC den Hartog Verhuizingen uit Dordrecht met HBS service u daarbij van dienst zijn. Wij halen het huis voor u leeg en leveren het indien gewenst bezemschoon op. De spullen die u niet meer kunt gebruiken nemen wij mee om af te voeren.

Bezemschoon opleveren doen wij volgens de richtlijnen van de woningbouwverenigingen. Een pand dat verkocht gaat worden, leveren wij op naar wens van de verkopende partij. Dit kan zijn: het verwijderen van vloerbedekking, vinyl, gordijnrails, planken, het leeghalen van zolders, bergingen en garages. Wij mogen geen chemisch afval of asbesthoudende materialen verwijderen of afvoeren.

ABC den Hartog verhuizingen staat in geheel Zuid Holland, Utrecht en Brabant bekend om het maken van de voor u meest gunstige deal.

Afspraak maken?

Maak tijdig een afspraak voor een bezoek aan huis, ruim 2 weken voordat de woning moet worden opgeleverd. Bel voor een gratis offerte met onze verhuisadviseur. Van maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.30 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op 078-6515250