Het goedkope verhuisbedrijf

Een verhuizing brengt heel wat kosten met zich mee. Zo zijn er de geplande kosten, maar ook de ongeplande kosten. Vooral de ongeplande kosten zijn vervelend omdat u er vaak geen rekening mee heeft gehouden. Om uw totaalkosten in de hand te houden, doet u er dan ook goed aan om uw vaste kosten aan te pakken. Let daarom goed op de tarieven die verhuisbedrijven u rekenen. Vraag gerust offertes aan bij andere verhuizers; u zult zien dat ABC Den Hartog Verhuizingen één van de goedkoopste verhuisbedrijven in uw regio is.

Volledig dienstenpakket

Een verhuizing is meer dan alleen het rijden van A naar B. Inpakken, demonteren, veilig transport zonder beschadigingen en het omgekeerde ritueel op de plek van bestemming horen er allemaal bij. Om stress te voorkomen, kunnen wij u bij al deze zaken van dienst zijn. Voor de overzichtelijkheid plaatsen wij hieronder de services die wij u bieden:
  • In/uitpak service
  • Demontage en montage
  • Verwarmde meubelopslag
  • Huis en bedrijf bezemschoon opleveren
  • Dagtransporten en koerierswerkzaamheden

Altijd de laagste prijs!

Uiteraard beschikken wij over het materieel om uw verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen. Hier behoort ook een verhuislift toe, die tot de 13e etage reikt. Voor de veiligheid van uw spullen en uzelf leveren wij er een eigen chauffeur bij. Indien nodig, zetten wij meerdere verhuiswagens in om uw verhuizing snel te volbrengen. Kortom een volledige professionle service tegen altijd de laagste prijs!

Actief in de Drechtsteden

Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Dordrecht, maar wij hebben heel wat klanten in de omliggende steden. Woont u in Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht. Dan heeft u geluk, want ABC Den Hartog Verhuizingen is dagelijks actief in uw gebied. Ook voor wie in andere plaatsen in de regio Rotterdam, Drechtsteden en Breda woont, zijn wij een logische keuze. Al zult u merken dat het qua prijs niet uitmaakt waar u in Nederland woont, wij bieden u namelijk bijna altijd de laagste prijs! U zult dit merken als u een offerte bij ons aanvraagt.

 

ABC Verhuizingen beter & goedkoper


Wij vinden dat verhuizingen voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Daarom hanteren wij speciale kortingen voor senioren en studenten. Benieuwd naar onze goedkope prijzen? Neem dan een contact op voor een offerte op maat. U zult zien dat wij prettig goedkoop zijn. Van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur zitten wij voor u klaar. Ons telefoonnummer is 078-6515250.